Friss 'n' Sült Önkiszolgáló Étterem

Éttermünk

Friss’n’Sült Önkiszolgáló Étterem – Heti ebéd menü

A Friss’n’Sült önkiszolgáló étterem küldetése, hogy megváltoztassa az önkiszolgáló éttermekkel kapcsolatban kialakult negatív sztereotípiát.


Friss'n'Sült Étterem

MINŐSÉG

Éttermünket 2010-ban nyitottuk. 2016-ban teljes felújítást végeztünk, hogy az étterem mindenben igazodjon vendégeink elvárásaihoz. Üzemeltetőnk a COMPLET Event & Party Service Kft., amely több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a minőségi vendéglátás területén. A rendezvények lebonyolításában jártas munkatársak gyors és professzionális szolgáltatással várják a vendégeket. A minőségi és friss alapanyagokat a több éve megbízható beszállítói hálózata garantálja. A tapasztalt munkatársaknak és a friss alapanyagoknak köszönhetően a Friss’n’Sült jelentősen felülmúlja a hagyományos önkiszolgáló éttermeket, miközben árai versenyképesek maradnak.


VÁLTOZATOSSÁG

A COMPLET Event & Party Service Kft. a rendezvényszervezésben szerzett ismereteket felhasználva a lehető legszélesebb közönséget vonzó étlap kialakítására törekedett. Vendégeink választhatnak napi kínálatunkból, mely háromfajta menüből, napi ajánlatból és frissensült ételekből áll. Emellett aktuális kínálatunkból, mely legalább két fajta levesből, főzelékekből, egytálételből, tésztából, vegetáriánus fogásból és házi desszertből áll. Az étteremben önkiszolgáló salátabár működik, ahol a vendégek választhatnak a friss saláták és savanyúságok közül.Frissensült Éterem

Frissensült Étterem

ALACSONY ÁR ÉS KEDVEZMÉNYEK

A Friss’n’Sült étteremben mindenki megtalálja az anyagi lehetőségeihez és az ízléséhez leginkább igazodó ételeket. A heti ebéd menü két házias fogást tartalmaz, melyek ízlés szerint választható feltétekkel egészíthetőek ki.
Emellett az étterem állandó 10%-os kedvezménnyel* várja a köztisztviselőket, rendőröket, nyugdíjasokat és diákokat, valamint törzsvendég és szezonális akciókkal lepi meg új és visszatérő vendégeit.

Törzsvásárlói akció: Keresse pontgyűjtő kártyánkat, amellyel minden 1000 Ft feletti vásárlása után pontot kap. Az így összegyűjtött pontokat ajándékokra válthatja.

SZÜLETÉSNAP
Kezdje az ünneplést nálunk! Születésnapján vendégünk egy házi desszertre, melyet kérünk, hogy dokumentum bemutatásával igazoljon.
*A 10%-os kedvezmény a menükre, napi ajánlatra, desszertekre és üdítőkre nem vehető igénybe.


BÜFÉ

Az étterem területén található kávézó hétköznapokon 7.30 és 16.00 óra között, éttermünk hétfőtől csütörtökig 11.00 és 14.30 óra között, pénteken 14.00 óráig várja vendégeit, friss szendvicsekkel, gyümölcs-zöldségturmixokkal, meleg reggelivel, pékárukkal és frissen őrölt kávéval.

TERASZ

Kedvező időjárás esetén a Friss’n’Sült Étterem tágas belső udvarán élvezheti reggelijét, ebédjét, vagy egy kávé mellett élvezheti a szépen ápolt, zöld park látványát.


RENDEZVÉNYSZERVEZÉS, ÉTEL RENDELÉS

A Friss’n’Sült Étterem barátságos és tágas helyszín akár 200 fős rendezvények szervezésére is. Rendezvények bonyolítását kitelepüléssel is vállaljuk. Kérje ajánlatunkat!
Előzetes rendelést követően az étterem hidegtálakat, salátákat elvitelre is készít.

Bővebben…